Wellness arrangementen voor een verwendag

In Viane een deelgemeente van  Geraardsbergen is Barrucha gevestigd, we hebben een groot aanbod aan faciliteiten om er een heerlijke verwendag van te maken.

Nadat u zich aangemeld heeft, is de wellness ruimte voor u en uw partner volledig privé en kan u in alle rust genieten van onze wellness. Badlinnen zijn steeds inclusief.

Prijzen 3 uur privé wellness

Voor 2 personen

€ 220,00

Vanaf een derde persoon

€  110,00 - per persoon

Kinderen t.e.m. 3 jaar

GRATIS

Kinderen tussen 3 jaar en 12 jaar

€ 25,00 - per kind

 

Bij iedere reservatie steeds incl. kamerjas, badslippers, badlinnen, alle wellnessfaciliteiten (uitzonderlijk Hot Tub) met douchegel, Scrubzout, shampoo, haardroger,... alsook het benuttigen van water, koffie en thee.

 

Boek nu vlug uw last-minute arrangement: Privé sauna centra in Vlaanderen

Infrarood sauna

De "Sunlighten" infrarood sauna met korte, middellange en lange golf. Deze slimme technologie is klinisch bewezen effectief, aanpasbaar aan individuele behoeften en geeft u de kans om uw resultaten op te volgen.
Dit is meer dan een infraroodsauna, het is een gezondheidscabine die zich aanpast naar wat uw lichaam nodig heeft.

Hotspring / massagebad

Ons overdekt massagebad op basis van waterjets in plaats van lucht laat u toe zich heerlijk te ontspannen. De LED-verlichting in het water kan volledig worden aangepast en heeft een rustgevend effect.

Buitenzwembad met tegenstroom!

Voor zij die graag eens een grotere plons wagen hebben we ons verwarmd buitenzwembad van 11m bij 4m.
(verwarmd van maart tot oktober)
Heerlijk genieten van de zon en het water in openlucht.

Inloopdouche

Geniet na de wellness van een welverdiende douche samen met uw partner in onze ruime inloopdouche. Een regendouche geeft een heerlijke prikkelende sensatie op de huid wat ontspannend werkt.

Kantel emmer

Na een sauna-sessie is het van belang om een koude douche te nemen om de bloedsomloop te stimuleren. En hoe kan dit beter dan in een gewone douche? Juist, met een kantel emmer! Deze grote hoeveelheid water zorgt er voor dat het hele lichaam onmiddellijk in contact komt met het koude water en zo de bloedcirculatie optimaal open zet.

Zithoek met open haard & relax ruimte

Tussen 2 wellness faciliteiten door, kan u tot rust komen in onze relaxerend zithoek en een boekje lezen of wat muziek beluisteren. De openhaard zorgt voor extra gezelligheid.
De muziek kan u zelf meebrengen en aansluiten op het interne geluidssysteem.
Ook kan u in onze rijk gevulde bar een drankje of versnapering nuttigen.

Hot Tub

De Hot Tub wordt 2 uur op voorhand van je arrangement opgewarmd met hout, zeer romantisch, lekker warm, een zeer unieke ervaring. Vergeet hem niet te melden bij je reservatie indien gewenst!
De minimum duur van een arrangement met Hot Tub is 3 uur.

 

Reservaties zijn enkel definitief na storting van het voorschot.